02/05/2022 bidalita Jainkoak

Angela White

Angela White 2003an helduentzako zinemarako estreinatu zuen aktore eta zuzendari pornografikoa da; 2013an bere webgune pertsonala jarri zuen martxan eta aktorea izateaz gain, camgirl gisa ere aktiboa da. Bere kurba liluragarriekin, sexu-nortasun basatiarekin eta sexu eszena ausartekin, Australiako porno izar ikaragarri honek helduen zinemaren industria izugarri hartu du.

Biografia

Angela White o Angie; Australiako zinemako aktore eta zuzendaririk arrakastatsuena eta eragingarriena da, helduentzako hainbat film estreinatu dituena. 4eko martxoaren 1985an jaio zen Sydneyn, New South Wales, Australian. Angela familia aberats batekoa da, non bere amak argazkilari eta aitak arotz lan egiten zuen.

Sydney erdialdean bizi izan zen 8 urte arte Victoriako baserri batera joan eta gero bere familiarekin bigarren aldiz Australiako ekialdeko kostara joan zen batxilergorako. 14 urterekin mutiko batekin galdu zuen birjintasuna eta laster agertu zen bere bisexualitateari buruz. 

Angela White pornostar

Bigarren Hezkuntzan, Angie Burger King-en eta David Jones-en denbora partzialean lan egin zuen. 18an 2003 urterekin biluzik modelatzen hasi zen, oraindik institutuan zegoela. Pixka bat igaro ondoren, 2011n eszena esplizituak filmatzen hasi zen eta urteen poderioz, ongi aritu da AVN aretoan lekua irabaziz. 

Eder hau VIP eskolta 37 urte; Gorputz deigarria du, bular naturalak, 5'7″ edo 167 cm-ko altuera, 60 kg edo 132 kilo pisatzen ditu. Bere gorputzaren neurriak 107-69-104 cm-koak dira, begi urdin ederrak, ile beltza eta azal zuria.

Angela White Irakaskuntza Akademikoa

2010ean Melbourneko Unibertsitatean lizentziatu zen genero ikasketetan. Bere tesian, Australiako pornografia industrian emakumezkoen esperientziei buruzko ikerketa kualitatiboa aurkeztu zuen; 2017ko abuztuan, Angelaren ohorezko tesiaren ondorioak "The Porn Actor" izeneko kapitulu gisa argitaratu ziren The Routledge Companion to Media, Sex and Sexuality-n.

helduen ibilbidea 

Angie 2003an egin zituen bere lehen sexu eszenak Tushnak zuzendutako "A Day With Angela White" Score Group ekoizpenerako. Helduentzako eszenak ere ekoizten eta zuzentzen ditu eta oraindik filmatzen ditu eszenak porno. Orain arte, Aussie hau ezaguna da PornStar industrian, industriako 80 sari ospetsu baino gehiago irabazi baititu eta 100 baino gehiagotarako izendatua izan da.

Angela Whiteren ibilbide politikoa

2010ean hautagai politiko gisa aurkeztu zuen Australiako Sex Partyrako Victoria estatuko hauteskundeetan, sexu langileen eskubideen alde borrokatzeko. Kanpainaren ibilbidean esposizio handia lortu zuen bere DVDen kopiak Rob Hulls Fiskal Nagusiari bidaltzeagatik, X-mailako filmetarako araudia murrizteko saiakeran.

Angela Whiteren soldata

Helduentzako ekoiztetxe propioa ireki zuenean, Angela White Produkzioak, emakume eder honek 45 milioi dolarreko ondarea du.

Angela White sariak 

Bere ibilbidean, Angela Whitek izendapen eta sari desberdinak jaso ditu helduentzako zinemaren industrian profesional gisa egindako lanagatik; Horien artean, Emakumezko Antzezle Onena (XBIZ Sariak - 2010), Urteko Baldintzarik gabeko Antzezlearen (Score margazine Awards - 2011) Sexu Eszena Onena (XBIZ Sariak - 2012) eta Urteko Emakumezko Antzezle Onena (AVN Sariak - 2016, 2019 eta 2020). ) .

Angela White aktorea

Angela Whiteren filmografia 

  • A Day with Angela White (2003). 
  • Angela (2014).
  • Angelak maite ditu hirukoteak (2015). 
  • Angela loves Gonzo (2016).
  • Angela loves women 2 (2016).
  • Angela White Titwoman "Elegant Angel" (2017) da.
  • Angela "Aingeru gaiztoa" (2018) naiz.
  • Angela loves women 5 (2019).
  • Angela White: Dark Side (Jules Jordan) (2019).
  • Gidatu "sakonago" (2019).
  • "Helduen garaia" perspektiba (2019).

utzi zure esperientzia