17/01/2022 bidalita Karlosek

Abella Danger

Abella Danger helduentzako edukia duen industriako aktore eta modelo onenetako bat da; edertasun paregabea ematen dioten ukrainar ezaugarriez baliatu zen, edonork eskura eduki nahiko lukeen ipurdi bati gehituta. Bere ibilbidea 2014ko uztailean hasi zen, Bang Bros webgunerako bideo bat grabatu zuenean; orain 9 milioi jarraitzaile baino gehiago ditu Instagramen eta filmatutako eszena kopuru oso handia.

Biografia

Abella Danger, Bella Danger ere deitua, 19eko azaroaren 1995an Miamin (Florida) jaiotako porno aktorea da; Ukrainako jatorriko familia batean hazi zen. Helduentzako zinemako aktore gisa debuta egin zuen bere aurpegi ezaugarriei esker, ondo landutako figura bati esker; benetako fitness zalea izatea.

Pornografiaren munduak ateak ireki aurretik, ballet dantzaria zen, praktikatzea gustatzen zitzaion dantza. Da VIP eskolta 17 urterekin birjintasuna galdu zuen eta handik aurrera, bere mutil-lagunarekin bideo pornografikoak grabatzen hasi zen; non gutxi gorabehera 5 eszena garatu ziren.

Abella Danger pornostar

Bruneta erakargarri, lodi eta itxura handikoa Los Angelesera joan zen 2014an; 2016ra arte ez zen Evil Angel, 3rd Degree, Digital Sin, New Sensations, Jules Jordan Video eta West Coast Productions bezalako ekoiztetxeentzako X-rated filmetan agertzen. Horrez gain, helduentzako webguneetarako lan egin du; Mofos, Reality Kings, Naughty America eta Teen Fidelity bezalakoak.

Gaur egun, Abella Dangerrek 26 urte ditu, 1,63 m-ko altuera eta 55 kg inguru pisatzen ditu, baina horrek ez du gorputz fisikoa edukitzera mugatzen. Bere gorputzaren neurriak perfektuak dira; 75 C bularrean, 90 cm gerrian eta 69 cm aldakan. Aktoreak begi marroiak eta ile ilehoria ditu, oso ederra ematen diotenak!

Karrera

2015ean, Mark Spiegler Spiegler Girls bihurtu zen; industriako talentu agentzia onenetako bat. Gainera, Abella Danger-ek Airerose Markaren enbaxadore titulua hartu zuen eta berak ekoitzitako erakusketa-film batean parte hartu zuen. Egun, 920 film baino gehiago egin ditu; 582 eszena kreditaturiko zorroa barne.

Ez bakarrik zinema industriak kontratatu du; Gainera, komunikabide eta albiste-kanal handiek ere elkarrizketatu dute, hala nola, International Business Times eta Elite Diario.

Errenta eta sare sozialak

Abella Danger aktore pornografiko eta modelo erotikoa da, eta bere lanbidetik diru-sarrera handiak lortzen ditu; 3 milioi dolarreko ondare garbia osatuz. Bestalde, oso aktiboa da sare sozialetan, 6.5 milioi jarraitzaile baino gehiago ditu Instagramen eta 1.5 milioi jarraitzaile Twitterren.

nerabeen bizitza

Abella oso familia judu zorrotz batean hazi zen; hamalau urte bete arte hazi zuen aitaordearekin batera. Batxilergoan, beste emakumeengandik ezberdina zela konturatu zen eta bere ezaugarri nabarmenengatik jazarpena asko jasaten zela, baina denborarekin, haiek baloratzen ikasi zuen.

Abella Danger aktorea

Abella Danger Filmografia

  • Nire neska gaztea obsesioa 3 (2014)
  • bete nazazu zure orgasmoz 3 (2014)
  • Zuri-beltza 4 (2015)
  • The Bombshells 6 (2015)
  • True Detective a xxx parodia (2015)
  • Anal Hotties (2015)
  • Babes ilustratuak: girls in lust (2015)
  • King James: bigarrena (2016)
  • Proposamena (2016)
  • Rock (2016)
  • mandingo erronka (2016)
  • X-Rated 2: Garai guztietako helduen izarrik handienak! (2016)
  • Sexu onenaren 34. avn sariak (2017)
  • The Xxx Rub Down 2 (2017)
  • Arraza arteko ikonoa 4. liburukia (2017)
  • Disfucktional: odola esperma baino lodiagoa da (2017)
  • Whorecraft: Legion of Whores Vol. 1 (2018)
  • Bera eta bera (2019)
  • Plazerra (2021)

Utzi zure iruzkina

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko.