09/05/2022 bidalita Karlosek

Ariana Marie

Ariana Marie porno aktore, modelo eta boteredun eta eder bat da VIP eskolta; industrian 2013an agertu zen lehen aldiz, 20 urte zituela. Era berean, 2014ko azaroan andereñoa izan zen Penthouse Pet of the Month-en eta sari ugarietarako izendatua izan da helduentzako zinemaren industrian.

Biografia

Ariana Marie Irlanda, Alemania, Belgikako eta Puerto Rico jatorriko aktore, modelo eta talentu handiko estatubatuarra da; 15ko martxoaren 1993ean jaio zen Dallasen, Texasen, Estatu Batuetan. Haurtzaroko bizitza sinplea, zintzoa eta oso tradizionala izan zuen; hiru seme-alabako familia bateko txikiena izanik. Txikia zenean, bere familia Clearwater-era (Florida) joan zen bizitzera aitaren lanerako, non hazi eta Tarpon Springs High School-en graduatu zen.

Ariana Marie aktorea

Ariana Marie hamasei urterekin birjintasuna galdu zuen eta zerbitzari gisa lan egin zuen labur, 2013ko irailean porno industrian debuta egin zuen, 20 urterekin; Giselle Mari eta Danny Mountainrekin PornPros-erako bere lehen eszena izanik. 2019ko ekainean, Ariana-k urtebeteko kontratu esklusibo bat sinatu zuen Vixen-eko aktore eta bozeramaile gisa.

Twitter, Instagram eta beste sare sozial batzuen artean, Mariek milioi bat jarraitzaile baino gehiago ditu.

Ariana Marieren ibilbidea

Aktorea, supermodeloa eta eskolta; X baloratu diren film luze konpainietan lan egin du, hala nola: Mile High, Bang Productions, Adam & Eve, Girlfriends Films, Kick Ass Pictures, Pure Play Media eta Pulse Distribution. Gainera, Mariek Mofos, BangBros, Passion HD, Digital Desire eta Naughty bezalako helduentzako webguneetarako ere lan egin du.

Zinema pornografikoen industrian hainbat urte arrakasta izan ondoren, Ariana Marie Webcam-a modelatzeari ekin zion, bere etxea ia gela guztietatik zuzeneko jarioa ematen dioten kamerez jantziz; eta 2019tik aurrera, 160 film baino gehiago filmatu ditu.

desadostasun politikoa

2015ean, Ariana-k porno-aktoreek preserbatiboak erabiltzea eskatuko luketen lege-proposamenarekin desadostasuna adierazi zuen, filmatzen ari diren bitartean distrakzio bat direla adieraziz eta sexu-transmisiozko gaixotasunen probak egiteko antzezleek egiten duten prozesuan konfiantza adieraziz.

Ariana Marieren gorputz-neurriak

Eder hau VIP eskolta, 45 Kg edo 99 kilo pisatzen ditu, bere altuera 163 cm da; bere gorputzaren neurriak 81-71-84 cm-koak dira. Era berean, begi marroi argi erakargarriak ditu, ilea marroi iluna du eta bi tatuaje ditu gorputzean, 15 bat barne eskuineko bularrean eta ezkerreko aldakan.

diru-sarrera 

Ariana Marie aurkitu zuen bere marka propioa sustatzeko edukiarekin beste ekoiztetxe batzuentzat lan egitea baino etekin handiagoa zela, bere ondare garbia 2 milioi dolar izatetik 4 milioi dolarra (gutxi gorabehera) handituz antzezteagatik.

Ariana Marie pornostar

Sariak eta hautagaitzak

2014en azaroan, Ariana Marie Penthouse aldizkarian hilabeteko maskota gisa izendatu zuten; hilabete berean, Twistys Treat of the Month-en aukeratu zuten eta sari hauetarako izendatu zuten: Nightmoves Fan Awards 2015eko AVN Starlet berri onenaren saria, XBIZ 2015eko emakumezko aktore berri onenaren saria, 2017an AVN Fan Prize for Media Starrentzat, XBIZ Urteko Emakume Artista 2018an, eta AVN Fan Saria Emakumezko Artista gogokoena 2018an.

Ariana Marieren filmografia

  • So Young So Sexy POV 8 (2013).
  • Casting Couch Amateurs 9 (2014).
  • Art of Romance 3 (2014).
  • Natural Au (2015).
  • The art of anal sex 2 (2016).
  • Pornoa bukatzen denean 2 (2017).
  • Young & Cute 2 (2017).
  • A Cam Life (2018).
  • Pixka bat gogorragoa (2018).
  • Dredd's Devastation 2 (2019).
  • Let Me Help You (2020).
  • White & White 20. liburukia (2021).

Utzi zure iruzkina

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko.